metastudio
 
   
MAGAZIN
Kezdőlap
Európai Unió
Világnéző
Világgazdaság
Kárpát-medence
Képekben
Generation
 
NEMZETKÖZI TANULMÁNYOK
Tanulmányok
Egyesület
Tanfolyam
Könyvesbolt
Keresés
 
KAPCSOLAT
Fórum
Impresszum
 


web
européer.hu

 

GENERATION

Gyakornok vagyok Brüsszelben!

Olvasd el a 4. részt is!!!

Az européer.hu -mint mindig- követi az aktuális webes trendeket, ezért nálunk is indul webnapló. Persze ezáltal is értékes információkhoz szeretnénk juttatni az olvasót, ezért is egy a brüsszeli Bizottságnál gyakornokoskodó honfitársunkat kutattam fel nemrég a brüsszeli csokihegyek és söröspoharak (mit poharak? sörös-kelyhek) között. Pár Leffe után beadta a derekát, Mónika naplót vezet ezentúl nálunk.


Mi lesz veled Socrates?
Az Európai Bizottság március 9-én elfogadta és a Parlament elé vitte a „Közösségi programok új generációja: oktatás és képzés 2006 után” című közleményt. A javaslat két új, jelentős közösségi programot vázol fel, amelyeket a Parlament és a Tanács jóváhagyása után a Bizottság nyáron fog hivatalosan közzétenni. Ezek a programok a 2006-ban lezáruló programok (Socrates, Leonardo, Youth, Tempus) részben folytatását, részben helyettesítését jelentik.
 

 

Free trip to Brussels?

 

Európai Ifjúsági Portál
Az Európai Bizottság május 26-án a déli sajtótájékoztatót követően nyitja meg hivatalosan is új, Európai Ifjúsági Portálját (European Youth Portal), ami az ígéretek szerint az EU 20 hivatalos nyelvén, köztük magyarul is olvasható lesz.

 

 

 

 

 


 

hirdetés

 

hirdetés

On
Line
EU

hirdetés

 

 

 

linkajánló

Copyright 2003-2004. FKKE | europeer@np.hu